Seguidors

dijous, 12 de març del 2020





JO TAMBÉ EM QUEDO   A CASA



PRESENTACIÓ REVISTA “ESPAI D’ACOLLIDA”



Des del Marià Galí, volem presentar-vos per primera vegada, l’espai aula d’acollida en la seva revista trimestral del Mussol. Una revista en la qual volem compartir moments i diferents maneres d’aprendre la llengua catalana, a més de compartir diferents cultures, tradicions i una mena de tasques que es realitzen a l’aula durant el curs. 

Per tant, nosaltres des d’aquesta aula, destinada alumnes nouvinguts/es, volem compartir algunes experiències que estem portant a la pràctica des de final del primer trimestre. 

5 jocs de llengua per jugar en família: fes CLIC a la foto.

Primer ens presentem i coneguem la diversitat de l’aula, amb l’alumnat del Marroc, Itàlia, Algèria, Colòmbia, el Brasil, la Xina, Equador, etc. 

Per començar, vam treballar les emocions, el desig i l’estat d’ànim del dia a dia per la millora de la convivència a l’aula. 

Entre totes i tots vam decidir realitzar un treball que el vam anomenar “M’agrada que pensem de manera diferent”. En aquest, posàvem en pràctica la competència oral i escrita, a més del treball de recerca d’informació amb els ordinadors.

Llegenda de Sant Jordi amb català: fes un CLIC a la imatge.

Després consideràrem important que per aprendre una nova llengua estigueren present la curiositat d’aprendre noves paraules; la creativitat i la manera d’aprendre-les; l’atenció que has de prestar per fer-ho de la millor manera; la motivació en tots els recursos per facilitar l’aprenentatge i, com no, i la bona convivència entre tots nosaltres. 

Coneixem  l'Àfrica FENT UN CLIC A LA IMATGE: mou el dit o la mà per veure-ho en 360º


POESIA AULA D’ACOLLIDA:

 Us vull dir “benvinguts i benvingudes” 
I us ho dic amb català. 
Totes les llengües són bones 
Per aprendre i parlar.
 Quan l’amor i l’estima es fa paraula 
De tothom és ben rebut; 
Amb afecte, doncs, us desitjo 
Alegria, pau i salut!


Fes un CLIC a la FOTO i coneixereu el país de Xina una mica millor.

 Monuments de Xina

3 comentaris: